Har ditt barn fått plats på kollo?

Om det är så att ditt barn har fått en plats på kollo så finns det några saker som är viktigt för dig som vårdnadshavare att göra omedelbart:

1. Tacka JA eller NEJ till din kolloplats

För att vara garanterad en plats på kollo så behöver ni tacka JA till er kolloplats. Om ni gjort er ansökan via e-tjänsten så kan ni logga på www.stockholm.se/kollo och tacka ja till er plats. Om ni gjort er ansökan via pappersblankett behöver ni skicka tillbaka ert svarsbesked via post. Observera att svarstiden är 8 dagar.

2. Skicka in hälsodeklarationen

Vi kommer att skicka hem ett brev till er med all information och även en hälsodeklaration. Om ni av någon anledning inte har kvar denna så kan ni trycka HÄR och ladda ner hälsodeklarationen. Denna behöver omgående fyllas i och skickas in till oss: Utepedagogik Sverige AB, Olaus Magnus Väg 62, 121 38 Johanneshov.

3. Kontakta oss vid behov av extrastöd

Om ni har ett barn som är i behov av extrastöd under sin kollovistelse är det viktigt att ni omgående kontaktar oss. Detta för att vi i god tid ska kunna ordna med personal och de extra stödet som behövs. För oss är det viktigt att alla barn och ungdomar får de stöd de behöver.

4. Kollobarnsmöte 12 maj

Den 12:e maj är det kollobarnsmöte. Där är alla deltagare och vårdnadshavare välkomna för att ställa frågor och träffa personal som arbetar på våra kollogårdar. Under rubriken ”kollobarnsmöte” kan ni läsa mer om detta.