Djuprämmen Water Camp

Ålder: 12 – 16 år (skolår 6-9), Längd: 11-14 dagar

Ungdomskollot med massor av häftiga, fartfyllda, knasiga och roliga aktiviteter för er ungdomar. Här åker vi gummiring och banan efter vattenskoter, går höghöjdsbana, paddlar kanot, bygger flottar och tar en fisketur eller bara slappar.

Djuprämmens kollogård ligger på egen halvö vid sjön Djuprämmen med dess stora skogar och berg. Det är en idealisk plats för alla olika typer av roliga och spännande kolloaktiviteter.

Verksamheten är inriktat på vattenaktiviteter och äventyr. Alla aktiviteter vi anordnar kommer att ske på gården och i dess närområde. Största delen av perioden kommer vi att spendera utomhus med många olika aktiviteter i form av bad, lekar, samarbetsövningar, vattenaktiviteter, hajk med mera. Andra aktiviteter som vi kommer att göra är: bygga flottar, roliga tävlingar, kluriga frågesporter, vattenkrig, spela fotboll och volleyboll, grilla hajkbanan, pyssla,spela in musik i vår musikstudio, disco, fiska, hoppa studsmatta, bygga kojor, spela teater, laga mat över öppen eld, sjunga kollosånger runt ett riktigt lägerbål och självklart massor med bus!