Våra kollogårdar

Udden kollogårdar

Udden Water Camp

9-13 år (skolår 3-6), 12-14 dagar

våra kollogårdar!

Djuprämmen Water Camp

12-16 år (skolår 6-9), 12-14 dagar

Våra kollogårdar!

Akka Adventure Camp

9-13 år (skolår 3-6), 12-14 dagar

Nu har du möjlighet att får en underbar, utvecklande och rolig kollosommar. Att åka på kollo är en av sommarens höjdpunkter för många barn och ungdomar. I sommar har vi tre kollogårdar som ni kan ansöka till: Uddens Water Camp junior, Djuprämmen Water Camp ungdom och Akka Adventure Camp. Våra kolloperioder på alla våra gårdar är 12-14 dagar.

På kollo får man prova på massor med olika typer av aktiviteter: bada, paddla, sporta, gå på hajk, bygga flottar, sjunga, spela teater, pyssla, disco, ha vattenkrig och självklart busa massor! Kollo är ett smörgåsbord av alla roliga sommaraktiviteter. På våra kollogårdar arbetar välutbildad personal som har många års erfarenhet av att arbeta på kollo, vi arbetar med en personalbemanning på 5-7 barn per ledare. Det serveras tre lagade mål om dagen samt mellanmål och kvällsfika.

För att ditt barn ska få en lyckad vistelse på kollo är det viktigt att du hjälper ditt barn att välja mellan de olika alternativen som vi erbjuder. Det är du som känner ditt barn bäst och vet vad hen behöver. Vi hoppas ni hittar en kollogård som passar just er!