Kollobarnsmöte 15 maj

Årets kollobarnsmöte för respektive kollogård hölls digitalt på vår Youtube-kanal. Det innebär att ni som missat det kan kolla på det ändå!

Under mötet svarade vi på alla frågor som både deltagare och vårdnadshavare hade. Har du en fråga som inte svarades på, maila oss!

Tryck HÄR för att komma till vår youtubekanal och de olika mötena.

Kollosommars YouTubeTryck HÄR för att komma till våra digitala kollobarnsmöten

Årets kollobarnsmöte för respektive kollogård hålls digitalt på vår Youtube-kanal den 15 maj.

Under mötet finns möjlighet för både barn/ungdomar och vuxna att ställa frågor om allt möjligt som handlar om kollo via vår livechatt. För oss är det viktigt att du får svar på dina frågor. Mötena kommer även ligga kvar hela sommaren.

För att ställa frågor behöver en vara inloggad med ett youtubekonto.

Tider för kollobarnsmötet ser du nedan för respektive kollogård. Tryck HÄR för att komma till vår youtubekanal. Här kommer du den 15 maj hitta länken när mötet har börjat.

  • Akka adventure camp kl 17.00.
  • Udden water camp junior kl 18.30.
  • Djuprämmen water camp ungdom kl 20.00.

Kollobarnsmöte via Youtube!

I år kommer vi ha ett annat upplägg för kollobarnsmötet pga av Covid-19. Vi kommer ha ett begränsat antal platser på kollobarnsmötet och kommer även sända kollobarnsmötet live på vår Youtube kanal. Om du väljer att delta på kollobarnsmötet via vår Youtube kanal så kan du även skriva frågor i kommentarsfältet. Dessa frågor kommer vi ta upp på vårt livesända kollobarnsmöte.

Länken till vår Youtube kanal är: https://www.youtube.com/channel/UC2eX6umyXqNm4aVT_jLTsfQ

För vissa deltagare och vårdnadshavare skapar det tillräcklig trygghet att få ta del av det skrivna material vi sänt ut till er. För andra behövs även det personliga mötet för att skapa trygghet. För dessa barn och vårdnadshare kan det vara bra att delta på kollobarnsmötet.

De som tidigare år haft sina barn på våra kollogårdar kanske inte har samman behov av att komma på kollobarnsmötet. Då är det bättre att följa mötet på Youtube så att de barn som åker på kollo sitt första år eller åker till våra kollogårdar för första gången kan få företräde till att komma på kollobarnsmötet.

OBS! För att kunna medverka på det fysiska kollobarnsmötet på Västmannagatan 19 måste ni maila till info@kollosommar.se. I mailet ska framgå följande:

  • Vilken kollogård barnet ska åka till
  • För och efternamn på kollodeltagare
  • Antal personer som tänker komma (inkl. kollodeltagaren)