Kollobarnsmöte 19 maj

Kollobarnsmötet för i år har redan varit. Vi hade ett digitalt kollobarnsmöte då vi sände live via vår Youtube kanal. Är det så att du missade mötet live så går det bra att titta på mötet i efterhand. Gå då in på vår Youtubekanal så hittar du våra möten för de olika gårdarna! Har du ytterligare frågor går det bra att kontakta oss via info@kollosommar.se

Kollosommars YouTubeTryck HÄR för att komma till kollosommars Youtube för att se kollobarnsmötet!

Kollobarnsmöte via Youtube!

I år kommer vi ha ett annat upplägg för kollobarnsmötet pga av Covid-19. Vi kommer ha ett begränsat antal platser på kollobarnsmötet och kommer även sända kollobarnsmötet live på vår Youtube kanal. Om du väljer att delta på kollobarnsmötet via vår Youtube kanal så kan du även skriva frågor i kommentarsfältet. Dessa frågor kommer vi ta upp på vårt livesända kollobarnsmöte.

Länken till vår Youtube kanal är: https://www.youtube.com/channel/UC2eX6umyXqNm4aVT_jLTsfQ

För vissa deltagare och vårdnadshavare skapar det tillräcklig trygghet att få ta del av det skrivna material vi sänt ut till er. För andra behövs även det personliga mötet för att skapa trygghet. För dessa barn och vårdnadshare kan det vara bra att delta på kollobarnsmötet.

De som tidigare år haft sina barn på våra kollogårdar kanske inte har samman behov av att komma på kollobarnsmötet. Då är det bättre att följa mötet på Youtube så att de barn som åker på kollo sitt första år eller åker till våra kollogårdar för första gången kan få företräde till att komma på kollobarnsmötet.

OBS! För att kunna medverka på det fysiska kollobarnsmötet på Västmannagatan 19 måste ni maila till info@kollosommar.se. I mailet ska framgå följande:

  • Vilken kollogård barnet ska åka till
  • För och efternamn på kollodeltagare
  • Antal personer som tänker komma (inkl. kollodeltagaren)