Udden Aktiviteter

Kolloverksamhet på Udden Water Camp Junior är inriktat på vattenaktiviteter och äventyr. Största delen av perioden kommer vi att spendera utomhus med många olika aktiviteter i form av bad, lekar, samarbetsövningar, hajk med mera.

Vi kommer även att bada från vår badplats på udden, tävla i djungelbrännboll och ha stafettkamper på vår fotbollsplan, leka lekar, sitta vid lägerbålsplatsen på udden och sjunga vid solnedgången, paddla kanot,bygga flotte, åka gummiring och banan bakom vattenskotern, snickra i vårt snickeri och en hel del andra aktiviteter. De estetiska sidorna vill vi också locka fram med pysselstunder, kollogala, charader och spex där ni får spela teater och sjunga. Mot slutet av perioden anordnar vi självklart disco i vår discoklubb.

Utöver aktiviteter vi genomför på kollogårdens område kommer vi även ge oss ut på hajk som är en av våra roligare aktiviteter, här får du prova på att leva lägerlivet.

Självklart är du med och påverkar vad vi ska göra på just din kolloperiod i sommar. Har du några idéer så är det bara att säga till.